svečano otvorene Optike Visus

U četvrtak, 16. svibnja, Optika Visus proslavila je otvorenje svoje treće poslovnice u Bure Centru.

Visus je majstorska optika koja posluje još od 1988. godine, a bavi se očuvanjem i zaštitom vida kroz poboljšanje individualnog pristupa i konstantno usavršavanje.

Optika Visus u Bure Centru nudit će sveobuhvatan očni pregled kojim procjenjuje oštrinu vida, koordinaciju očnih mišića i cjelokupno zdravlje oka. Iskusni optometristi iz optike Visus koriste najnovije dijagnostičke alate i tehnike za postavljanje točne dijagnoze i personalizirani plan liječenja.

„Iznimno smo ponosni na otvorenje naše treće poslovnice u Bure Centra kojom smo se još više približili našim klijentima. Bure Centar je bio naš prvi izbor zbog dostupnosti, a i široke ponude koja je veliki bonus svima nama. Optika Visus pazi na visoke standarde optometričke struke, a isti nivo usluge očekuje i naše klijente u Bure Centru“, rekla je Ivana Radačić Maričić, vlasnica Optike Visus.

Optika Visus je ponosna na ponudu brendova naočala kao što je Face a Face, Woow, William Morris London, Yalea i brojnih drugih koji čine razliku u ponudi od ostalih optika.

Povodom otvorenja u periodu od 16. do 20. svibnja Optika Visus je pripremila brojne akcije. Tako je prvih 18 kupaca kupaca sunčanih naočala nagradila drugim sunčanim naočalama gratis. Tu su i popusti na sunčane naočale do 30% te akcija 1+1 gratis.

Foto: Antonio Jović, 023.hr portal