Stanica ispred Bure Centra

Ovih dana Biograd se pridružio Zadru, Crikvenici i Selcu kao grad s najmodernijim sustavom automatiziranog najma električnih romobila na tri popularne lokacije: šetnica kod Kampa Park Soline, riva ispred hotela Ilirija i na glavnom ulazu u Bure centar.

Za najam romobila dovoljno je skinuti besplatnu Dash aplikaciju, unijeti podatke s vaše kreditne kartice i skenirati QR kod koji se nalazi na svakom romobilu. Plaća se samo onoliko koliko traje najam, odnosno 0,30 eur ili nešto više od 2 kune po minuti. Romobili se mogu unajmiti i vratiti na bilo kojoj od tri službene Dash lokacije. Po završetku vožnje dovoljno je gurnuti romobil u jedan od slobodnih parkirnih stalaka i odjaviti romobil putem mobilne aplikacije.

Ukoliko nema slobodnih stalaka, romobil je potrebno parkirati unutar jednog metra od stanice i obavezno odjaviti putem mobilne aplikacije. Sva pitanja možete postaviti korisničkoj službi slanjem poruke unutar same Dash mobilne aplikacije ili pozivom službi za korisnike od 8.00 ujutro do ponoći na broj telefona 031777121.

U prva 4 dana u Biogradu je zabilježeno 160 najmova, a broj korisnika ovog praktičnog i zabavnog oblika prijevoza svakim danom sve više raste, a romobile su jednako dobro prihvatili i turisti i naši sugrađani.