Bure Centar te vodi u Isabella Island Resort

Bure Centar te za svoj 10-ti rođendan vodi na putovanje u luksuzan Isabella Island Resort by Valamar.

Obavi kupovinu u minimalnoj vrijednosti računa od 100 kn u bilo kojoj trgovini Bure Centra u periodu od 1. lipnja do 3. srpnja i možda baš ti osvojiš odmor iz snova za dvoje u Isabella Island Resortu na otočiću Sveti Nikola nasuprot Poreča. Tu su i brojne druge vrijedne nagrade.

OVDJE pročitajte pravila nagradne igre. 

O GLAVNOJ NAGRADI - PUTOVANJE ZA DVOJE U ISABELLA ISLAND RESORT (SV. NIKOLA, POREČ)

Ove godine destinacija putovanja za dvoje je predivan resort na čarobnom otočiću Sv. Nikola kraj Poreča u periodu od 9. do 12. rujna 2021. godine. 

Tamo vas očekuje luksuzan smještaj u V level apartmanu s pogledom na more, bogati sadržaji resorta - sunačalište uz bazen i rezervirane ležaljke.

Boravak uključuje bife doručak i večeru.

DETALJI REZERVACIJE

Smještaj u hotelu: Isabella Valamar Collection Island Resort 4*/5*
Adresa: Sv.Nikola Island, 52440 Poreč, Croatia

Dolazak: 09-09-2021 od 14:00
Odlazak: 12-09-2021 do 10:00

V Level luxury junior apartman s balkonom – savršen pogled na more - - Isabella Miramare
Opis smještaja: Zadivljujući pogled na otvoreno more, Bračni krevet ili dvostruki kreveti i sklopivi kauč, 30-37 m2, Max. 3 osobe, Klimatizacija, Besplatan WiFi, Telefon s izravnim biranjem, Kupaonica s tušem ili kadom, Lođa i set balkonskog namještaja, LED Sat TV, Mini bar, Aparat za nespresso, Sef, Sušilo za kosu, Oprema za djecu (na upit), Vrsta poda: drveni parket.
Soba je prije vašeg dolaska temeljito očišćena i dezinficirana. Svako dodatno čišćenje vrši se isključivo na vaš poziv.

V Level sadržaji i usluge: Rezervirano parkirališno mjesto, usluga ekskluzivnog prijevoza do luke i vožnja V Level brodom do otoka Sv. Nikola. Personalizirana prijava i odjava iz hotela na posebnoj V Level recepciji. Usluga privatnog conciergea. Vrhunski restoran samo za V Level goste. Posebno sunčalište uz bazen i rezervirane ležaljke na plažama V Level.

Vaš boravak uključuje:

Bife doručak i večera.
V-care guarantee je paket mjera zdravstvene zaštite putem kojeg pružamo organizaciju svih potrebnih zdravstvenih usluga za vrijeme vašeg odmora (i u slučaju oboljenja od COVID-19).

Pravila nagradne igre_Rodjendanska nagradna igra Bure Centra_2021.pdf