Aneta i Rafael oduševili na photo shootingu

Pod budnim okom talentiranog fotografa Marka Dragovića maleni modeli su pozirali kao da im je to već tko zna koji put u životu. Strpljivo su slušali sve naputke, a rezultati, odnosno fotografije, su izvrsne.

Maleni modeli Bure Centra odabrani su na natječaju za zaštitna lica jesenske kampanje Bure Centra koji je trajao od 6. do 10. rujna. Na natječaj su pozvani roditelji da prijave svoju djecu od 3 do 18 godina. Dvoje najboljih odabrala je Anita Maričić, poznata zadarska manekenka, koja je ove godine imala jako težak posao.

„Na natječaj je prijavljeno preko pedesetoro djece. Sva su djeca prelijepa i posebna na svoj način, a odabir najboljeg je bio nemoguća misija. Ipak, Aneta i Rafael privukli su moju pažnju zbog svoje fotogeničnosti“, izjavila je Anita.

Malena Aneta Ivanov iz Zadra ima svega četiri godine. Hobi joj je atletika, a najviše se voli igrati s prijateljima u parku. Ova buduća doktorica uživa jesti tjesteninu, a omiljeni pjevač joj je Petar Grašo.

Sada već potvrđeni profesionalni model, Rafael Nikolla, dolazi iz Biograd na Moru. Maleni trogodišnjak obožava pjevati i plesati, a najdraže igrače su mu autići i motori. Kad naraste postat će kapetan, a do tada će morati pojesti još puno svoje omiljene hrane – kozica, ćevapa i makarona.

Fotografije će biti korištene za jesenske kampanje Bure Centra tako da ćete Anetu i Rafaela viđati na jumbo plakatima i katalozima Bure Centra.

Tema scenografije je bila jesenska bajka za čije se dekoriranje pobrinuo Jysk i Kik.

Dio fotografija s photo shootinga pogledajte u našoj galeriji.