Dječja igraonica Simba preselila je u veći prostor u Bure Centru i postala Hoba Boba – dječja igraonica i rođendaonica.

Uz preseljenje u novi, dvostruko veći prostor od čak 400 m2, Hoba Boba je osvanula u novom ruhu koje će rijetko koga ostaviti bez daha bio on dijete ili odrastao. Cijeli prostor je osmišljen kao podmorje čije zidove ukrašavaju egzotične tropske ribe na čarobnom morskom dnu, a sve to oslikano je rukom.

Veliki labirint s didaktičkim pregradama, toboganima i bazenima s lopticama, brod usred igraonice, nogometno i košarkaško igralište samo su dio poligona koji će uveseljavati djecu. Posebna prostorija koja će vas odvesti u dublji podmorski svijet s još egzotičnijim ribama je ujedno i disco za proslave rođendana. Uz igraonicu nalazi se i posebna prostorija u  kojoj će moći boraviti roditelji za vrijeme proslave rođendana, a na raspolaganju će im biti kuhinja.

Hoba Boba je i dječja jutarnja i poslijepodnevna čuvaonica u terminima kada igraonica nije zauzeta za proslave dječjih rođendana*.

Nova i ujedno najveća igraonica u Zadarskoj županiji, Hoba Boba, priprema i posebna događanja za djecu i roditelje,  a jedna od novih usluga je i najam maskota za sve prigode. 


Sve informacije o novoj igraonici kao i rezervacije termina za proslavu rođendana moguće se na Facebook stranici Hoba Boba igraonice Igraonica HobaBoba ili Instagram profilu @igraonica_hobaboba_biograd

*Termine proslava dječjih rođendana možete provjeriti putem kontakata Hoba Boba igraonice.