OTP banka d.d. je četvrta banka po veličini na hrvatskom bankarskom tržištu, s ukupnom aktivom od 43 milijarde kuna. Preko 2.000 zaposlenika banke putem razgranate mreže od preko 120 poslovnica diljem cijele Hrvatske posluje s više od 500.000 klijenata u sektoru građanstva te u sektoru gospodarstva. Sjedište banke je u Splitu, s dijelom centralnih i poslovnih funkcija u Zadru i Zagrebu, kao i poslovnim centrima u Varaždinu, Puli, Dubrovniku i Osijeku.

"U gradu Biogradu na Moru želimo biti dostupni svim našim klijetima, te na području Biograda na Moru imamo dvije poslovnice. Kako bi klijentima olakšali dolazak u OTP banku, osim u samom centru Biograda na Moru, našu drugu poslovnicu smo preselili u trgovački centar na ulazu u grad. Poslovnicu smo uredili u najnovijem standardu OTP banke, s decentnim detaljima od drveta i s našom korporativnom zelenom bojom", rekli su iz OTP banke. 

U poslovnici je dostupan besplatan Wi-Fi te interaktivni uređaj info kiosk, a dok čekate atmosferu podiže i interni radio OTP banke! Svakako je zanimljiva i panorama grada Biograda na Moru koja zauzima skoro cijeli zid čime su poslovnicu personalizirali u skladu s gradom u kojem posluje.

RADNO VRIJEME POSLOVNICE:

pon - pet: 08:00 - 19:00

sub: 08:00 - 12:00